
Зелене масло
Зелене масло - ця комбінація звучить незвично. Але прочитавши рецепт приготування цього масла, ви здивуєтеся наскільки просто і легко готується зелене масло. Таке масло виходить дуже ароматним і запашним, а головне дуже смачним. Готується кілька хвилин, а задоволення воно вам принесе чимало. Виходять дуже смачними бутерброди з таким маслом. До того ж його можна додавати в страви у якості соусу. Наприклад, таке масло добре поєднується зі стейками. Також його добре додавати в картоплю чи суп. Всі страви з таким маслом будуть просто незабутніми і дуже пікантними. Як бачите, сфера застосування такого масла необмежена, головне проявляти фантазію. До того ж , воно довго може зберігатися у холодильнику .
Інгредієнти
Вершкове масло
100 г.
Зелень кропу
10 г.
Зелень петрушки
10 г.
Часник
2 зуб.
Сiль
за смаком
Етапи приготування
01
Зелень петрушки і кропу дрібно нарізати.
02
Видавити в зелень часник і посолити.
03
Зелену масу додати в масло кімнатної температури.
04
Ретельно перемішати і поставити в холодильник для охолодження.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів