
Соус тартар
Знаменитий і всіма улюблений соус тартар тепер в можна зробити в домашніх умовах. При чому сам процес займе у вас дуже мало часу. Його можна по-швидкому зробити, поки готуються основні страви і подавати на стіл. Але на смак він виходить не менш приємним, ніж той, що можна купити в магазині. В приготовленому вдома - багато своїх плюсів. Адже всі продукти взяті вами особисто і приготовлені теж. Тому такий рецепт - це не тільки смачно, але й корисно. Подавайте цей соус до найрізноманітніших страв: курки, овочів, морепродуктів - все вийде дуже смачно! А ваші гості будуть у захваті від того, що ви приділяєте в кулінарії увагу навіть таким дрібницям, як соус.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Йогурт Фанні 2,2% 750г
150 г.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Гірчиця Олівія Заморська зернова 200г
10 г.
Часник
10 г.
Огірки мариновані Aro 3л
20 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
5 г.
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
5 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Перець червоний Мрія мелений 20г
1 г.
Етапи приготування
01
Змішати йогурт з гірчицею, лимонним соком, меленим перцем, сіллю і цукром.
02
Дрібно нарізати жовтки, огірок, зелень і змішати з йогуртовим соусом.
03
Дати настоятися протягом 5 хвилин, після чого подавати соус до улюбленої страви з риби, морепродуктів, птиці або овочів!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів