Крем «Рафаелло» - Image

Крем «Рафаелло»

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Креми зазвичай використовують в тортах або тістечках, щоб ними змастити коржі. Самий простий і легкий крем, який можна швидко приготувати, це заварний (відразу згадується торт "Наполеон"). Але існують рецепти і не менш легких у приготуванні кремів. Ось як "Рафаелло". По-перше, він не дуже вимогливий в вигадливих інгредієнтах, і вам не знадобиться довго шукати ті чи інші інгредієнти. По-друге, спосіб приготування настільки простий, що ви можете робити цей крем хоч кожний день. Крім того, ним можна мазати не тільки торти, а й використовувати просто як солодкий крем для бутербродів, щоб перекусити ними із чаєм або кавою.

Інгредієнти

Масло вершкове

200 г

Шоколад білий

200 г

Молоко згущене

400 г

Кокосова стружка

70 г

Етапи приготування

01

Розтопити вершкове масло в каструлі на слабкому вогні.

02

Додати шоколад і, помішуючи, розтопити його.

03

Додати згущене молоко і добре вимішати до однорідної маси.

04

Зняти з вогню, всипати кокосову стружку.

05

Розлити по банках, прибрати в холодильник, дати постояти хоча б 4-6 годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Швидке печиво зі згущеного молока

Швидке печиво зі згущеного молока

4

30 хв

Крем «Рафаелло» – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua