
Салат з грибів з сирною заправкою і зеленню
Ви шукаєте нові оригінальні рецепти? Тоді Ви за адресою. Вашій увазі французький салатик з грибів, сиру і зелені. З вигляду простий і невигадливий, салат здивує своїм смаком і консистенцією. Його особливість – саме в заправці. Як правило, всі ми звикли заправляти салат майонезом, оливковою або рослинною оліями. У цьому ж салаті в якості соусу використовується жирна сметана з розтопленим на водяній бані сиром. Таким чином, він плавиться і перетворюється в однорідну, злегка тягучу масу. Любителі сиру точно оцінять. Божественний аромат смажених печериць і топленого сиру – традиційна класика, яка ніколи не набридне. Такий салатик можна подати і до святкового столу, і на сімейний обід.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир твердий Грана Падано 32%
300 г.
Печериці Королівські свіжі
300 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
50 г.
Етапи приготування
01
Сир натерти на дрібній тертці. З'єднати його зі сметаною і нагріти на паровій бані, помішуючи, щоб сир розчинився.
02
Гриби помити і нарізати кубиками. Припустити (протушкувати) гриби до готовності. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати соус і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів