Гриби, запечені в сметані з сиром - Image

Гриби, запечені в сметані з сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Обсмажені гриби зі сметаною - це, напевно, перша страва, яку готують всі. Без сумніву, це дуже смачно. Але що, якщо спробувати зробити цю страву в духовці? Вийде набагато смачніше і корисніше. Під час запікання в духовці виходить цікава і смачна, ніжна скоринка зверху грибів. До того ж. не буде зайвої олії у страві, як іноді виходить під час смаження. Сметана створює густий соус, огортаючи гриби. Виходить навіть міні пиріг зі сметани та грибів. Звичайно ж, сир дуже доречний у цій страві, тому що він робить її завершеною. Ви можете прикрашати страву зеленню, різним листям, щоб надати їй яскраві фарби та нотки свіжості.

Інгредієнти

Гриби свіжі

500 г.

Борошно пшеничне

1 ст. л.

Масло рослинне

2 ст. л.

Сметана

100 мл.

Масло вершкове

2 ст. л.

Сир

30 г.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно гриби очистити, промити і покласти на 10 хвилин у киплячу воду. Після чого відкинути на друшляк і знову промити в холодній воді.

02

Нарізати скибочками та підсмажити гриби на розігрітій сковороді з маслом. У кінці посипати борошном. Перемішати, влити сметану, дати прокипіти, а потім полити олією. Далі посипати тертим сиром і запекти в духовці 10 хвилин. Перед цим розігріти її до 200°С.

03

Подавати запечені гриби на тій же сковороді гарячими.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Гриби, запечені в сметані з сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua