Гриби, запечені в сметані з сиром - Image

Гриби, запечені в сметані з сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Обсмажені гриби зі сметаною - це, напевно, перша страва, яку готують всі. Без сумніву, це дуже смачно. Але що, якщо спробувати зробити цю страву в духовці? Вийде набагато смачніше і корисніше. Під час запікання в духовці виходить цікава і смачна, ніжна скоринка зверху грибів. До того ж. не буде зайвої олії у страві, як іноді виходить під час смаження. Сметана створює густий соус, огортаючи гриби. Виходить навіть міні пиріг зі сметани та грибів. Звичайно ж, сир дуже доречний у цій страві, тому що він робить її завершеною. Ви можете прикрашати страву зеленню, різним листям, щоб надати їй яскраві фарби та нотки свіжості.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

1 ст. л.

Тунець Diamir в рослинній олії 80г

2 ст. л.

Сметана ХМЗ 20%

100 мл.

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

30 г.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно гриби очистити, промити і покласти на 10 хвилин у киплячу воду. Після чого відкинути на друшляк і знову промити в холодній воді.

02

Нарізати скибочками та підсмажити гриби на розігрітій сковороді з маслом. У кінці посипати борошном. Перемішати, влити сметану, дати прокипіти, а потім полити олією. Далі посипати тертим сиром і запекти в духовці 10 хвилин. Перед цим розігріти її до 200°С.

03

Подавати запечені гриби на тій же сковороді гарячими.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв