Тістечко кунжутне - Image

Тістечко кунжутне

Кількість порцій: 12Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Милі і смачні кекси, які припадуть до смаку і дітворі, і дорослим. Хороший десерт як для святкового столу, так і просто для чаювання. Особливий смак цим кексам додають горішки і сухофрукти, які є в цьому десерті. Якщо ви віддаєте перевагу іншим наповнювачам, то їх легко можна замінити на ваші улюблені - це вже справа смаку і фантазії. Нагадаємо тільки, що сухофрукти дуже корисні для людського організму. Тому в цій страві легко об'єдналося корисне з приємним. Чудовий десерт для всієї родини.

Інгредієнти

Курага

100 г

Фініки

100 г

Родзинки

70 г

Кеш’ю

100 г

Кунжут

100 г

Етапи приготування

01

Кеш'ю перебрати і підсушити на сковороді або в духовці до рум'яного кольору. Потім перемолоти в блендері до стану борошна.

02

Курагу, родзинки і фініки добре промити. При необхідності замочити в теплій воді. Фініки очистити від кісточок.

03

У блендер до перемеленого кеш'ю додати сухофрукти і перемолоти до однорідного стану.

04

Кунжут обсмажити на сковороді до золотистого кольору.

05

Рукою сформувати кульку з горіхово-фруктової маси, обваляти в кунжуті і прикрасити горіхами кеш'ю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв