
Різото з гарбузом і ковбасками
Варіантів різото існує безліч. Різото - це популярна італійська страва, головним інгредієнтом якої є рис. Тому дуже важливо правильно вибрати сорт рису для цієї страви. Довгозернистий рис не підійде. Рис повинен бути дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. У якості "наповнювачів" у запропонованому рецепті використовуються м'якоть гарбуза, гриби і свинні ковбаски. Різото має здатність підкреслювати смак будь-яких інгредієнтів, з яких його готують. Якщо готувати різото за всіма правилами, виходить смачна, ароматна страва кремової консистенції.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
15 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Ковбаски Закарпатські Ковбаси Salametti свинні сирокопчені вищий сорт 100г
2 ковбаски
Рис пропарений
300 г.
Гарбуз Хоккайдо
200 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
600 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
100 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, влити оливкову олію. Часник з цибулею очистити і дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажити.
02
Всипати рис до цибулі і часнику на сковороді, тушкувати, помішуючи, 1 хвилину. М'якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, а гриби - скибочками. Додати гриби з гарбузом на сковороду до рису.
03
Влити в сковороду половину гарячого бульйону, тушкувати, поки рідина не вбереться в рис, після чого влити другу половину бульйону, на повільному вогні тушкувати, рідина знову повинна ввібратися в рис.
04
Додати в сковороду тертий пармезан, посолити і поперчити за смаком, додати також подрібнені і попередньо обсмажені ковбаски. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів