Фісташковий крем англез - Image

Фісташковий крем англез

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 год 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Саме з цього дивовижного крему починали своє знайомство всі великі кондитери світу. Чому дивовижного? Особлива технологія приготування, але досить-таки простий склад роблять французький крем англез таким, що якщо його запекти, вийде чудовий карамельний крем; якщо відправити в морозильник – перед Вами найніжніше морозиво; а якщо додати до складу борошно або крохмаль – кондитерський крем (що є основою для більшості десертів) готовий. Ось такий універсальний і дуже смачний крем, який за консистенцією більше нагадує соус. Пропонуємо Вам трошки відійти від класичної рецептури і додати до складу подрібнені фісташки – вийде чудовий фісташковий крем англез.

Продукти для рецепту

Фісташки смажені
649.00 - 749.00

Фісташки смажені

за 1 кг

Інгредієнти

Фісташки смажені

70 г.

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

200 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

70 г.

Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг

3 шт.

Етапи приготування

01

Фісташки очистити і сильно подрібнити в блендері (але не до стану борошна). Змішати фісташки з вершками і цукром в каструльці. Поставити на маленький вогонь і варити близько 5 хвилин. Зняти з вогню і дати охолонути протягом 15 хвилин.

02

Потім знову поставити суміш на вогонь і варити близько 5 хвилин. Знову дати охолонути. Перекласти крем в скляний посуд і поставити в холодильник мінімум на 1,5 години. Перед подачею трохи збити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв