
Горiхово-вершковий соус
Соус - це дивовижний додаток до будь-якої страви. Щоб ви не подавали, соус завжди довершить справу до кінця. Він зробить страву дуже м'якою, ніжною і соковитою. А якщо врахувати, які інгредієнти додаються в горіхово-вершковий соус, то можна впевнено сказати, що він не тільки смачний, але і корисний. Адже у волоських горіхах багато речовини, яка скорочує затвердіння артерій. Також в них багато білка і вітамінів групи В. Що стосується мускатного горіха - то це хороший тонізуючий засіб. Він має незвичайний аромат і пекучий смак, тому його і використовують як приправу. Горіхово- вершковий соус - це завжди смачно і до речі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 г.
Ядра волоських горіхів Bakalland 200г
100 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
80 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
На середньому вогні проварити вершки, але не доводити до кипіння.
02
Масло нарізати невеликими шматочками і додати до вершкiв.
03
Волоськi горіхи подрібнити і додати у вершкову масу. Додати сіль, перець і мускатний горіх.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів