
Курячі сердечки з соусом
Курячі сердечка з соусом - це смачно і корисно, а рецепт приготування цієї страви неймовірно простий. Його добре використовувати в якості звичайного повсякденного обіду або вечері. Ситні курячі сердечка в делікатному соусі чудово поєднуються практично з будь-якими гарнірами, будь то: рис, гречка, картопляне пюре, макаронні вироби. Блюдо виходить по-справжньому ніжним, соковитим і ароматним. Важливо також витримати час тушкування, тоді курячі сердечка вийдуть дуже м'якими, а соус густим і насиченим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Серце куряче
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
100 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
0,5 ст. л.
Сир Dziugas Пармезан 40%
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Помідори черрі Polan мариновані 660г
3 шт.
Етапи приготування
01
Сердечки промити, прибрати плівки, і обсмажити на сковороді в олії на середньому вогні до готовності протягом 25 хвилин.
02
Додати до сердець порізані шампіньйони і обсмажити все разом ще хвилин 5.
03
Залити в обсмажені сердечки з грибами вершки і гірчицю. Посолити, поперчити за смаком і добре перемішати.
04
Блюдо тушкувати на середньому вогні під кришкою до загустіння соусу. В кінці додати дрібно натертий пармезан і прогрівати, поки сир не розплавиться.
05
Готову страву посипати зеленню і прикрасити помідорами черрі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів