Штрудель з грушами - Image

Штрудель з грушами

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Легкий пиріг (так ми називаємо "штрудель") завоював любов слов'ян своїм соковитим і кисло-солодким смаком. Штрудель родом з Австрії. Він буває сирним, горіховим і з різними фруктовими начинками. Як правило, яблучний вважається класичною, традиційною стравою, але штрудель із грушами вийде ні трохи не гірше. Любителям солодкого поза сумнівом захочеться внести свої корективи в цей рецепт, і будь ласка... Варіантів багато, кращий з них - додати в рулет шоколад. Доповнень безліч до цього десерту, це можуть бути горіхи, родзинки, мак. Досконалий смак підкреслять прянощі, ми обрали корицю. Цей штрудель заслужено займе своє місце в топ-5 кращих десертів для вашої сім'ї. Ось побачите!

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

250 г.

Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл

3 ст. л.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Вода негазована Аквуля 2л

100 мл.

Сіль Єгипет

щіпка

Масло вершкове домашнє

150 г.

Груша

1,5 кг.

Лимон

1 шт.

Панірувальні сухарі Cykoria 200г

150 г.

Родзинки

100 г.

Кориця Еко мелена 20г

2 ч. л.

Етапи приготування

01

Борошно просіяти на поверхні. Зробити заглиблення, посолити і вбити яйце. Додати оливкової олії 1 ст. л. і півсклянки теплої води (додавати поступово). Вимісити тісто.

02

Після того, як вийде еластичне тісто, розділити його на 2 частини і сформувати дві кульки. З другого зробити перепічку, збризнути 1/2 ст. л. оливкової олії. З першою виконати те ж і накрити нею першу перепічку. Знову все перемішати, до повного поглинання олії.

03

Полити тісто олією, узяти миску і накрити його. Потім приступити до груш.

04

Чисті груші порізати на дрібні шматочки, посипати цукром, цедрою лимона, корицею. Сюди ж додати замочені родзинки. Перемішати.

05

Тим часом, вершкове масло розтопити на сковороді і обсмажити панірувальні сухарі до золотистого кольору.

06

Дуже тонко розкачати тісто. Змастити листи олією і посипати панірувальними сухарями, не доходячи до краю. Викласти начинку з груш. Потім скручуючи тісто, сформувати рулет.

07

Змастити вершковим маслом майбутній штрудель і помістити його в духовку, розігріту до 200ºС. Випікати 40 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв