Рулет із горіховою начинкою, корицею і медовим сиропом - Image

Рулет із горіховою начинкою, корицею і медовим сиропом

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Якщо Ви любите солодку випічку, цей рецепт для Вас. Начинка запропонованого рулету: горіхи, змішані з цукром і корицею і залитий зверху медовий сироп - це елементи, запозичені від пахлави. Тому любителі хрустких ромбів пахлави відчують в начинці смак свого улюбленого частування. Візьмуть на замітку цей рецепт і любителі ніжних рулетів. Одним словом, рулет з горіховою начинкою, корицею і медовим сиропом сподобається всім. Порада: перед тим, як полити рулетик медовим сиропом, зробіть проколи зубочисткою на поверхні остиглого рулету і дайте йому трохи настоятися.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

280 г.

Молоко

240 мл.

Мигдаль

50 г.

Фісташки

50 г.

Цукор

120 г.

Вершкове масло

60 г.

Розпушувач

10 г.

Цукор коричневий

1,5 ст. л.

Кориця

1 ч. л.

Яйце

1 шт.

Мед

3 ст. л.

Cіль

за смаком

Етапи приготування

01

Для начинки подрібнити горіхи. Залишити 1 столову ложку для прикраси, інші горіхи змішати з коричневим цукром і корицею.

02

Для тіста натерти вершкове масло на тертці і заморозити його. У мисці змішати просіяне борошно з розпушувачем і сіллю, додати заморожене масло. Поступово влити холодне молоко, замісити тісто.

03

Розігріти духовку до 200°C. Змастити маслом форму для кексу. Розкатати тісто в прямокутник і змастити його злегка збитим яйцем.

04

Начинку розподілити тонким шаром по всій поверхні і, починаючи з меншої сторони, закрутити в рулет. Далі покласти його в підготовлену форму для кексу. А форму поставити в духовку на 35-40 хвилин.

05

Після того, як рулет трохи охолоне, (близько 5-7 хвилин) витягнути його з форми.

06

Для медового сиропу з'єднати в сотейнику цукор, мед, трохи води і прогріти на середньому вогні до повного розчинення цукру. Потім довести до кипіння, зменшити вогонь і готувати ще 5 хвилин.

07

Коли сироп буде готовий, половиною сиропу залити рулет, а зверху прикрасити подрібненими горіхами.

08

Нарізати рулет на порційні шматочки і подавати з медовим сиропом, що залишився.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Рулет із горіховою начинкою, корицею і медовим сиропом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua