
Гарбузові кекси
Гарбузові кекси будуть чудовою альтернативою сніданку. Особливо зрадіють цій смакоті діти, адже в основі приготування – гарбуз та лимонний сік. Ми можемо полити наші кекси глазур’ю, розтопленим шоколадом або гарбузовим насінням, за бажанням. Кожен із варіантів по-своєму вдалий і доречний. Сире гарбузове насіння нормалізує роботу печінки і відновлюює її клітини, покращує регенеративні процеси і нормалізує тканинний обмін. Мак покращує травлення і надає болезаспокійливу дію, а ще мак - дуже хороший помічник у боротьбі з безсонням.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
300 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Лимон
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Борошно 7 1кг
250 г.
Етапи приготування
01
Гарбуз натерти на середній тертці. Якщо соку буде багато, його потрібно злити. Із лимону зняти цедру. Вичавити сік (всього необхідно біля 50 мл. лимонного соку).
02
Масло розтерти з цукром. Додати яйця, перемішати. Залити лимонний сік, перемішати. Додати цедру, перемішати. Ще додати гарбузу та знову перемішати. Насипати розпушувач та борошно, замісити не дуже густе тісто.
03
Тісто викласти у формочки. Викладати потрібно не дуже багато, висотою близько 2-3 см. Поставити в духовку, розіргіту до 180°С. Випікати протягом 25 хвилин.
04
Готові кекси можна покрити глазур'ю або розтопленим шоколадом. Посипати гарбузовим насінням.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів