Апельсинове печиво - Image

Апельсинове печиво

Кількість порцій: 6Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Нижче наведений рецепт пісочного печива з яскравим апельсиновим ароматом. Таке печиво буде доречним на святковому столі або при подачі до чаю гостям і рідним. Воно може бути різноманітної форми, для цього досить використовувати спеціальні формочки для випічки. Таке печиво припаде до смаку і дорослим і дітям. Печиво можна полити апельсиново-медовою глазур'ю, а зверху посипати лимонною або апельсиновою цедрою, тоді смак і аромат апельсина буде ще більш яскраво вираженим. Якщо ви вирішите використовувати глазур, тоді радимо покласти трохи менше цукру, інакше печиво буде занадто пересолодким. Подавайте таке печиво з гарячим чаєм, кавою, молоком або лимонадом.

Інгредієнти

Борошно пшеничне

300 г.

Масло вершкове

175 г.

Цукор

100 г.

Цукор ванільний

50 г.

Апельсиновий сік

200 мл.

Яйце куряче

1 шт.

Етапи приготування

01

Розм'якшене масло збити з яйцем і цукром. Додати в яєчно-масляну суміш просіяне борошно. Замішати тісто, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20-30 хвилин.

02

Духовку розігріти до 200°C. Готове тісто розкачати в пласт товщиною 0,3-0,5 сантиметра і спеціальними формочками вирізати печиво. Покласти печиво на деко, застелене пергаментним папером і поставити в духовку. Випікати близько 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв

Апельсинове печиво – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua