
Мафіни з беконом і болгарським перцем
Мафін - це маленька за розміром і кругла або овальна за формою випічка. Взагалі, слово «мафін» перекладається з французької moufflet - м'який хліб і з німецької muffe - один з видів хліба. Мафіни бувають 2-х типів: англійські та американські. Для виготовлення англійських мафінів використовують дріжджове тісто, а для американських в тісто кладуть розпушувач або соду. Мафіни мають різноманітні начинки, в тому числі і фруктові. Але в даному рецепті начинка не солодка, вона складається з бекону і болгарського перцю. Цей склад начинки робить мафіни дуже смачними, ситними і ароматними. Такі мафіни підійдуть для сніданку або для сімейного пікніка на природі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Болгарський
300 г.
Бекон охолоджений
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно 7 1кг
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Перець промити, розрізати навпіл і очистити від насіння. Потім нарізати перець кубиками.
02
Зелень також промити і дрібно посікти.
03
Бекон нарізати кубиками і трохи обсмажити його на сковороді без олії.
04
Масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було м'яким, змішати з яйцем.
05
Потім до цієї суміші додати обсмажений бекон, зелень і перець.
06
Поперчити і посолити, за смаком, і ретельно перемішати.
07
Потім додати трохи розпушувача і борошна, знову перемішати.
08
Наповнити готовим тістом форми для випікання і поставити їх у духовку, розігріту до 180°С хвилин на 30-35.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів