
Креветки в пивному клярі
Якщо ви любитель морської їжі і великий шанувальник креветок , тоді дане блюдо для вас. Пропонуємо на вечерю приготувати креветки в пивному клярі. Вся суть даного рецепта полягає в тому, що завдяки пиву кляр стає по-справжньому хрустким і дуже ароматним. Для того, щоб кляр вийшов хрустким і дійсно ароматним нам треба охолодити пиво в холодильнику. Креветки в такому клярі вийдуть соковитими, м'якими і дуже ніжними. Їх добре подавати з рисовим гарніром. Такий гарнір чудово доповнить креветки. Всього за двадцять хвилин ви отримаєте ситну і повноцінну вечерю, яка надзвичайно порадує вашу сім'ю. Приємного апетиту!
Інгредієнти
Креветки
30 шт.
Яйця
2 шт.
Борошно
0,5 ст.
Пиво
100 мл.
Сіль
по вкусу
Перець
по вкусу
Етапи приготування
01
Креветки почистити.
02
Для кляра збити яйця з сіллю і перцем, потім додати борошно і пиво. Добре перемішати і залишити на 5 хвилин.
03
У сковороді нагріти олію. Занурити кожну креветку в кляр і відправити в сковороду. Обсмажити до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів