Італійське печиво з фундуком (без борошна) - Image

Італійське печиво з фундуком (без борошна)

Кількість порцій: 10Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Вишукане італійське печиво з дуже яскравим горіховим ароматом. В оригіналі рецепта в його основі подрібнений до стану борошна фундук, але можна використовувати і будь-які інші горіхи, особливо мигдаль. Мигдаль, зазвичай, надає випічці просто приголомшливий аромат. Якщо ви купили несмажені горіхи, то краще обсмажте їх, тоді печиво буде значно смачніше. В оригіналі воно має бути маленьким, але можете надавати абсолютно будь-яку форму. Прикрашати їх особливо не варто (максимум - це пудра), тому що про таке печиво можна сказати «смак, аромат і нічого зайвого». Єдине, що підійде з добавок, так це, буквально, чайна ложка коньяку або лікеру тому, що поєднання горіхового та алкогольного аромату у випічці дуже вдале.

Інгредієнти

Фундук

400 г.

Цукор

250 г.

Білок яєчний

4 шт.

Сіль

за смаком

Ваніль

5 г.

Етапи приготування

01

У блендері подрібнити горіхи (очищені і обсмажені) з цукром до стану борошна. Білки відокремити від жовтків. Білки збити з сіллю і цукром в пишну стійку піну. Духовку розігріти до 160°C.

02

Обережно змішати білки і горіхову суміш. Довести тісто до однорідної консистенції. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко і поставити в духовку. Випікати печиво близько 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Італійське печиво з фундуком (без борошна) – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua