
Чушки бурек
Чи цікавилися ви колись стравами болгарської кухні? Не дивлячись на те, що за походженням слов'яни і болгари досить близькі, все ж у нас достатньо різна кухня. Підтвердженням того є рецепт чушки бурек. Цю страву під силу приготувати навіть молодим недосвідченим господиням, тому що її дійсно легко готувати. Та проте страва виходить дуже смачною, але крім того вона і виглядає дуже презентабельно. Її можна навіть подавати до святкового столу. А те, що в ній використовується болгарський солодкий перець, тільки надає страві особливу значимість. Адже перець дуже корисний, збагачений вітамінами, крім того він дуже соковитий на смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець зелений фасований
2 шт.
Фарш свинячо-яловичий Український охолоджений
150 г.
Бринза Кілія Балканська 45%
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
50 г.
Петрушка 70г
1 пучек
Часник
1 шт.
Сухарі Київхліб Київські 260г
150 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
20 мл.
Етапи приготування
01
Перець очистити, змастити соняшниковою олією, запікати в духовці 15 хвилин.
02
Обсмажити фарш, часник і петрушку дрібно нарізати. Натерти сир на крупній тертці, додати 1 яйце, часник, петрушку і змішати з готовим фаршем. Посолити.
03
Перець остудити, зняти шкірку. Заповнити чушки начинкою, обваляти в борошні, 1 яйці і панірувальних сухарях.
04
Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів