Печиво «Нан хаті» - Image

Печиво «Нан хаті»

Кількість порцій: 6Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Індійська національна кухня славиться не тільки гострими м'ясними стравами і пряними овочевими закусками, але ще й смачною ароматною випічкою. Святкове печиво «Нан хаті» – тому яскравий доказ. Навіть в солодощах індійці вміло використовують свої традиційні трави та спеції. За рахунок цього пропонована випічка отримує неповторний смак. Як і всі східні солодощі, «Нан хаті» досить таки калорійне печиво за рахунок використання великої кількості вершкового масла і борошна. Завдяки унікальній консистенції тіста, печиво виходить м'яким і ніжним всередині з хрусткою скоринкою зовні. Господиням порада: додайте в тісто кардамон, куркуму і мускатний горіх – і ця випічка стане Вашою улюбленою навіки.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

160 г.

Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл

40 мл.

Крупа манна Терра марка М 800г

40 г.

Пудра цукрова Auchan 200г

80 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

5 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

160 г.

Етапи приготування

01

Розтопити вершкове масло, додати рослинну олію, цукрову пудру і ваніль, трохи збити. Додати манну крупу і розмішати. Борошно просіяти і довести тісто до однорідної консистенції.

02

Розігріти духовку до 170°C. Скатати шматочки тіста в кульки. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 20 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв