
Брауні з сиром і бананами
Цей десерт отримав свою назву завдяки коричневому кольору. Адже з англійської " браун " - саме коричневий. Його колір пояснюється тим, що в ньому багато шоколаду. Але ще одна його особливість - це те, що його складно віднести до якоїсь групи солодощів. Він може мати консистенцію і торта, і кексу, і печива - все залежить від інгредієнтів, які використовують. У нашому випадку вийде міні- тортик. Спочатку випікається все повністю, а перед подачею потрібно розрізати на порційні шматочки, щоб було зручніше їх брати гостям. Зазвичай брауни має форму прямоугольничків, і ці солодощі дуже поширені в Америці та й інших сусідніх країнах.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шоколад чорний Maxim's 39г
100 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
20 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
40 г.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Банани SantaVita сушені 100г
2 шт.
Етапи приготування
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершковим маслом, нарізаним кубиками. Яйця збити з цукром в пишну масу. З'єднати маси і додати, перемішуючи, просіяне борошно.
02
Подрібнити блендером банани, сир, яйця і цукор до однорідної маси. У форму викласти половину шоколадного тіста, потім сирне тісто, і знову шоколадне і сирне. Духовку розігріти до 180°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 30-35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів