
Бананово-горіхові млинці
Цей рецепт підходить для порятунку перестиглих бананів. Млинці будуть від цього тільки солодшими. А також банани можна очистити і заморозити, щоб використовувати пізніше. Перед тим, як покласти банан в тісто, бажано вмочити його в борошно, щоб тісто краще трималося під час смаження. Для того, щоб горіхові млинці не пригорали, їх потрібно смажити на розігрітій сковороді, на невеликому вогні до рум'яної скоринки, і головне їх не перетримати. Кількість інгредієнтів можна сміливо варіювати. Якщо покласти більше банана, млинці будуть більш ніжними, якщо більше горіхів - більш щільними і схожими за консистенцією на звичайні оладки. У будь-якому разі, млинці виходять дуже смачними.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Екород житнє органічне грубого помелу 800г
250 г.
Фундук
50 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1,5 ч.л.
Сода харчова 500г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Мед Літній Мед 750г
50 мл.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Банани SantaVita сушені 100г
1 шт.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно, попередньо подрібнені горіхи, розпушувач, сіль і соду.
02
Окремо збити яйця, додати до них вершки, мед, роздавлений виделкою банан. Змішати дві суміші в одну, перемішати.
03
Сковороду розігріти з оливковою олією. Обсмажити млинці з приготованого тіста до рум'яної скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів