
Імбирний пунш з бурбоном
Назва напою "пунш" прийшла до нас із давньоіндійської мови. "Панч" означає "п'ять": напій готувався з п'яти традиційних інгредієнтів. В даний час ми називаємо пуншем практично будь-який коктейль (як алкогольний, так і безалкогольний), що містить фрукти або фруктовий сік. Рецептів його приготування дуже багато. Компонентами пуншу можуть бути мед, чай, коньяк. Пунш роблять як охолодженим, з льодом, так і зимовим, гарячим. Інгредієнти запропонованого рецепта - апельсиновий, лимонний і грушевий фреші, бурбон, натертий корінь імбиру, мед.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
200 мл.
Мед Літній Мед 750г
200 г.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
2 см.
Фреш FreshMe апельсиновий з морквою 250мл
1200 мл.
Бурбон Wild Turkey 40,5% 0,7л
1 л.
Лимон
2 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
800 мл.
Лід харчовий 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Корінь імбиру натерти на дрібну терку.
02
У каструлю налити воду і лимонний фреш. Додати мед і тертий імбир. Довести суміш до кипіння.
03
Потім зняти з вогню, процідити через дрібне сито і поставити остигати.
04
Лимони помити і нарізати кружечками.
05
У суміш, що остигла, додати апельсиновий і грушевий фреші, влити бурбон і нарізаний лимон. Добре перемішати.
06
Пунш подавати охолодженим з кубиками льоду.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів