
Гарячий масляний ром зі спеціями
Ром часто використовується для створення делікатесних десертів і кондитерських виробів. Для приготування коктейлів в основному використовується світлий ром, зі слабким смаком і тонким ароматом. Ром є міцним спиртним напоєм, який створюють шляхом перегонки цукрового очерету і бродіння. До складу рома входять мінеральні речовини, а також глюкоза, декстрин і мальтоза. Цей напій справляє позитивний вплив на травний процес, допомагає зняти втому, а в холодні дні ефективно зігріває. Кориця, гвоздика, цедра, мускатний горіх не тільки допомагають зробити смак напою оригінальніше, але й надають неповторний аромат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
1 ч. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
0,25 ч. л.
Спеція Кориця мелена
за смаком
Спеція Гвоздика мелена
за смаком
Спеція Горіх мускатний мелений
за смаком
Ром Cuerpo білий 37.5% 0.7л
50 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
за смаком
Масло вершкове домашнє
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Стакан для майбутнього напою ополоснути окропом, для того, щоб він встиг нагрітися.
02
Покласти в стакан цукор, корицю, цедру, гвоздику, мускатний горіх.
03
Залити в стакан ром і за смаком гарячу воду.
04
Зверху викласти шматочок вершкового масла. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів