Гоголь-моголь - Image

Гоголь-моголь

Кількість порцій: 8Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

О, гоголь- моголь - це, звичайно ж, смак дитинства. Кожному напевно мама робила такий міні-десертик. Всім він здавався дуже солодким і смачним, але він ще й корисний. Адже яйце - це природний білок для організму. Два основних компоненти - це яйце і цукор. Але існує безліч варіацій гоголя-моголя, з додаванням різних компонентів. Наприклад, в нашому рецепті він виходить більш "дорослим", адже тут додають ром і бренді. Виходить вже легкий алкогольний напій, навіть коктейль. Можна також додавати біле вино, мед, какао, фруктові соки. Все залежить від віку ваших гостей або ваших бажань. Але наш "дорослий" гоголь-моголь цілком може скрасити вашу вечерю.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Яйце куряче С0 1шт

4 шт.

Ром Pott 54% 0,7л

100 мл.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

300 мл.

Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г

100 мл.

Горіх мускатний Auchan мелений 55г

5 г.

Бренді Emilio Lustau Solera Reserva Brandy de Jerez 40% 0,7л

100 мл.

Етапи приготування

01

Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з половиною цукру. Білки збити з цукром в пишну масу. Змішати білки з жовтками.

02

Збити, додати ром. Продовжуючи збивати, додати молоко, бренді, а потім вершки. Розлити гоголь-моголь по келихах і посипати мускатним горіхом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв