
Вершковий соус з болгарським перцем
У всі часи кулінари усього світу змагалися в майстерності приготування хороших соусів. Не дарма приготування соусу вважалося справжнім кулінарним мистецтвом. Адже, завдяки вдало підібраній соусу страва здатна заграти абсолютно новими фарбами. Зараз у світі існує багато різних рецептів приготування соусів. Найпопулярнішим і простим у виготовленні вважається вершковий соус. Сьогодні ми вам маємо честь представити рецепт приготування такого соусу. Його можна подавати до різних страв. Він добре поєднується з м'ясом, рибою, макаронами або овочами. Соус не перебиває смак і аромат основних інгредієнтів, а лише витончено підкреслює всю гідність страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Вино Giacondi біле сухе 11,5% 3л
60 мл.
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Перець червоний
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Порізати цибулину досить великими шматочками, покласти в сковороду з соняшниковою олією і поставити на вогонь. Цибулю злегка обсмажити, добре перемішати, вогонь зменшити, сковороду накрити кришкою і тушкувати цибулю до м'якості.
02
Запекти в духовці перець. Після цього викласти його в тарілку і зверху накрити рушником або фольгою. Залишити на 2-3 хвилини. Шкірку зняти, насіння і плодоніжку вирізати. Перець і цибулю пропустити через м'ясорубку.
03
У сковороді без олії злегка обсмажити 1 столову ложку борошна. До борошна додати овочеву масу, добре розмішати, долити вершки і вино. Розмішати і варити на маленькому вогні, помішуючи, 5 хвилин. Посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів