Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Гарбузовий пиріг із маскарпоне
Гарбузовий пиріг із маскарпоне

Гарбузовий пиріг із маскарпоне

Десерти з абсолютно натуральних інгредієнтів максимально прості в приготуванні. Якщо ви турбуєтесь щодо зайвих кілограмів, то ця проблема не торкнеться вас, якщо ви обирете гарбузовий пиріг із маскарпоне. Гарбуз, за своєю природою – дієтичний продукт, що містить в собі надзвичайно багато корисних властивостей. Вживаючи гарбуз ви не згадаєте про хвороби травлення, серцево-судинної системи і про проблеми з обміном речовин. Справжній італійський сир маскарпоне перетворить страву з тикви у витвір мистецтва, наділяючи її особливим незабутнім смаком. Фінальний акорд – солодкий аромат кориці, що надає страві неповторності.

Кількість порцій 6
Час приготування 80 хв

  1. 1. Гарбуз — 250 г.
  2. 2. Мука — 200 г.
  3. 3. Яйця — 2 шт.
  4. 4. Мед — 30 г.
  5. 5. Цукор — 2 ст. л.
  6. 6. Вершкове масло — 80 г.
  7. 7. Вода — 60 мл.
  8. 8. Сода — 0,5 ч. л.
  9. 9. Розпушувач — 7 г.
  10. 10. Кориця — 0,25 ч. л.
  11. 11. Маскарпоне — 250 г.
  12. 12. Цукрова пудра — 40 г.
  13. 13. Лимон — 0,5 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно промити гарбуз та потерти на тертці. Змішати з водою та медом і поставити на вогонь, довести до кипіння, потім зняти та дати можливість охолонути.

  2. Просіяти борошно з’єднати його з корицею та розпушувачем. Збити яйця з цукром дочиста, додати до цієї суміші вершкове масло та збивати міксером ще 30 секунд. Змішати з гарбузовою масою та поступово вводити борошняну суміш.

  3. Взяти роз’ємну форму та, викласти туди тісто шаром приблизно в 2 сантиметра та поставити в розігріту до 170°С духовку на 1 годину.  Тісто дістати та залишити охолоджувати, перед цим розрізати на 2 частини.

  4. Зробити крем наступним чином: збити міксером маскарпоне з цукровою пудрою. Промастити кремом перший корж та накрити другим.

  5. Для помадки потрібно: змішати лимонний сік з цукровою пудрою і помазати верх пирога.