Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Оладки з ікри судака з овочами
Оладки з ікри судака з овочами

Оладки з ікри судака з овочами

Хоча оладки спочатку і готували тільки з тіста, все ж ця страва стала настільки популярною, що зараз є багато різних варіантів її приготування. Крім того, оладки - це слов'янська страва, а значить наші предки готували її ще дуже давно. Оладки із ікри судака та з овочами підходять до будь-якого зручного випадку. Можливо то звичайний сімейний сніданок, або ж ви запросили до себе друзів. А все завдяки тому, що інгредієнти роблять страву дуже витонченою і ніжною. Крім того, овочі ще й багаті вітамінами і мікроелементами, не кажучи вже про користь ікри риби. Подавати до сніданкуі з салатом зі свіжих овочів або як самостійну страву.

Кількість порцій 6
Час приготування 20 хв

  1. 1. Ікра судака — 150 г.
  2. 2. Цибуля біла — 1 шт.
  3. 3. Морква — 1 шт.
  4. 4. Сіль — 3 г.
  5. 5. Крохмаль картопляний — 15 г.
  6. 6. Олія оливкова — 15 г.
  7. 7. Борошно пшеничне — 15 г.
  8. 8. Яйце — 1 шт.
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно цибулю почистити, нарізати дрібними кубиками та подрібнити у блендері. Моркву подрібнити на тертці. Ікру промити, видалити плівки та подрібнити у блендері.

  2. Скласти у ємність овочі (цибулю, моркву) та ікру. Перемішати. Додати яйце. Перемішати. Додати крохмаль та борошно. Перемішати. В масу додати 1 столову ложку оливкової олії. Перемішати. Тісто готове.

  3. Розігріти сковородку з антипригарним покриттям, змастити поверхню оливковою олією, за допомогою ложки вилити невелику кількість тіста овальної форми, тонким шаром. Смажити протягом 1 хвилини. За допомогою деревяної лопатки перевернути оладки та просмажити з іншої сторони до готовності.

  4. Оладки зняти зі сковорідки. Викласти на тарілку.