Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Zakaz.ua Рецепти › Крокети із кисломолочного сиру з картоплею
Крокети із кисломолочного сиру з картоплею

Крокети із кисломолочного сиру з картоплею

Крокети (від французького слова "croquer", що означає "хрустіти") - популярна страва, яку готують із самих різних продуктів: м'ясного або рибного фаршу, крупи або овочів. Зазвичай крокети обсмажують у фритюрі, і виходять вони із хрусткою скоринкою. Крокети обсмажуються досить швидко, тому інгредієнти для них перед обжаркою попередньо готуються. Так у запропонованому рецепті "Крокети із кисломолочного сиру з картоплею" картоплю попередньо відварюють "у мундирі", а потім вже разом із кисломолочним сиром пропускають через м'ясорубку. Проста в приготуванні страва не вимагає багато зусиль, а результат не обмане очікування. Процес приготування можна прискорити, відваривши картоплю заздалегідь.

Кількість порцій 4
Час приготування 45 хв

  1. 1. Домашній сир — 300 г.
  2. 2. Картопля — 200 г.
  3. 3. Борошно пшеничне — 75 г.
  4. 4. Цибуля ріпчаста — 50 г.
  5. 5. Олія рослинна — 80 г.
  6. 6. Маргарин — 20 г.
  7. 7. Яйце куряче — 2 шт.
  8. 8. Сухарі панірувальні — 3 ст. л.
  9. 9. Сіль — за смаком
  10. 10. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Відварити картоплю, остудити, очистити від шкірки. Пропустити картоплю разом із сиром через м'ясорубку. Нарізати цибулю, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору.

  2. Маргарин змішати з яєчними жовтками, додати в сирно-картопляну суміш після м'ясорубки. Додати в загальну суміш обсмажену цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно вимісити.

  3. Із суміші скачати ковбаски товщиною 3 см. і довжиною 8 см. Кожну обваляти в сухарях. Обсмажити на сковороді крокети в олії.