
Салат із лосося з морквою і авокадо
Легкий, смачний і корисний варіант рибного салатику, основу якого складає всіма відомий морський мешканець – лосось. Він вважається однією з найцінніших і корисних червоних риб у світі, тому цей океанічний делікатес обов'язково повинен бути присутнім у Вашому раціоні. Ніжне, дієтичне, але досить калорійне м'ясо лосося чудово поєднується зі стиглими фруктами, особливо – з ароматним авокадо. Не дивлячись на те, що цей екзотичний для нас мексиканський плід можна купити практично в будь-якому супермаркеті, закуски з авокадо ще не встигли стати для нас буденними і вже точно не встигнуть набриднути. Якщо бажаєте здивувати гостей цікавою комбінацією смаків, приготуйте цей салат – не прогадаєте.
Інгредієнти
Лосось
200 г.
Авокадо
1 шт.
Морква
120 г.
Салат
40 г.
Олія оливкова
25 мл.
Сіль
за смаком
Етапи приготування
01
Лосось відварити і розібрати на шматочки. Авокадо помити, очистити, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками.
02
Моркву помити, очистити, натерти на тертці для моркви по-корейськи. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати олію і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів