Салат з горбушею і картоплею - Image

Салат з горбушею і картоплею

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Одним з представників видів лососевих риб є горбуша, або рожевий лосось. У ній міститься велика різноманітність корисних речовин, мінералів і вітамінів, вона корисна для шкіри, слизових оболонок, травного тракту і нервової системи. Горбушу в їжу вживають солону або консервовану. Але корисних речовин і вітамінів в ній збережеться більше, якщо менше піддавати її кулінарній обробці. Тому краще всього використовувати горбушу для приготування різноманітних салатів. Салат з горбушею і картоплею готується швидко і легко, і виходить дуже ситним, після нього ще довго не відчувається почуття голоду.

Інгредієнти

Солона горбуша

150 г.

Картопля

250 г.

Часник

2 зубчика

Соняшникова олія

3 ст. л.

Оцет 6%

1 ст. л.

Листя салату

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити картоплю до готовності. Остудити.

02

Почистити і нарізати кубиками.

03

Горбушу нарізати невеликими шматочками.

04

Зробити заправку для салату, змішавши олію і оцет. Додати видавлений через часниковий прес часник.

05

На блюдо викласти листя салату. На нього викласти картоплю і горбушу. Полити заправкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв