
Салат з гранатом і яблуком
Перед вами рецепт легкого, дієтичного кисло-солодкого салату. Такий варіант прекрасно підійде до страв з м'яса. Чи знаєте ви, що м'ясо - це головне джерело заліза, яке в свою чергу лежить в основі гемоглобіну, який так необхідний нашому організму. Але залізу допомагає повноцінно засвоїться вітамін С. А такий салат з яблуками і гранатовими зернами, з дуже смачною заправкою, у великій кількості має вітамін С і принесе вашому організму користь. За бажанням, можна додати в салат сир, наприклад, фету або бринзу, а так само помідори черрі. Апельсиновий сік за смаком можна замінити лимонним, але тоді краще брати солодкі яблука і гранат.
Інгредієнти
Салат (суміш)
160 г.
Гранат
200 г.
Яблуко
200 г.
Горіхи кедрові
80 г.
Оливкова олія
10 мл.
Апельсиновий сік
10 мл.
Гірчиця
10 г.
Оцет бальзамічний
10 мл.
Етапи приготування
01
Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати скибочками.
02
Змішати зерна граната, листя салату, яблука, горіхи. Окремо змішати до однорідного стану олію, сік, гірчицю і оцет. Додати в салат заправку і обережно перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів