Салат із печінки тріски з грінками - Image

Салат із печінки тріски з грінками

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

У радянський період великою популярністю користувалася печінка тріски. Часи змінюються, однак ці рибні консерви як любили, так і люблять. Не дивлячись на те, що печінка тріски – сама по собі самодостатня і ситна закуска, це зовсім не виключає можливість приготувати з її участю оригінальні та смачні страви. Тому Вашій увазі салат із печінки тріски з грінками. Перед додаванням консервів в салатницю необхідно злити олію з банки. При бажанні можете кожен шматочок печінки обсушити на паперових серветках, щоб прибрати зайвий жир. Грінки виступають своєрідним «амортизатором» жирності салату: вони не тільки вберуть у себе сік, що виділився, але й урізноманітнять смак і консистенцію страви.

Інгредієнти

Печінка тріски консервована

200 г.

Яйце куряче

3 шт.

Кукурудза консервована

170 г.

Майонез

30 г.

Хліб

120 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200 градусів. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. З кукурудзи злити рідину. Печінку тріски розім'яти виделкою.

02

Деко застелити пергаментним папером. Хліб нарізати кубиками і підсушити 20 хвилин. Всі інгредієнти (крім грінок) з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Прикрасити салат грінками.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Салат із печінки тріски з грінками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua