Італійський салат з запеченим гарбузом - Image

Італійський салат з запеченим гарбузом

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Якщо ви любитель ексклюзивних і нових незвичайних страв, то ми вам настійно рекомендуємо приготувати італійський салат із запеченим гарбузом. Незвичайне поєднання продуктів салату роблять його неповторний ні з чим смак незабутнім. Вміле поєднання продуктів дає чудовий результат, який порадує всіх, хто скуштує цей салат. Причому він досить поживний, але не завдяки вуглеводам, зайва кількість яких може відкладатися у вигляді жиру на самих видимих місцях тіла, а поживний завдяки тим корисним речовинам, які містяться в гарбузі, меді і насінні. Тому дана страва якнайкраще впишеться в меню вашої вечері. Приємного апетиту!

Інгредієнти

Гарбуз

1 кг

Олія оливкова

40 мл

Сіль

5 г

Салат

100 г

Насіння гарбуза

40 г

Оцет бальзамічний

30 мл

Мед

10 г

Перець

10 г

Фета

40 г

Етапи приготування

01

Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння. М'якоть гарбуза нарізати кубиками. Духовку розігріти до 220 градусів.

02

Форму застелити фольгою, сформувати у фольги краЇ. Покласти у форму гарбуз і перемішати шматочки гарбуза разом зі столовою ложкою оливкової олії, додати сіль і перець. Запікати приблизно 35 хвилин.

03

Приготувати заправку. Для цього змішати оцет, мед, оливкову олію, сіль і перець. Фету розкришити руками. У мисці змішати салат, фету і насіння, збризнути заправкою. Потім додати гарбуз, обережно перемішати і подавати. За бажанням прикрасити кільцями цибулі.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Італійський салат з запеченим гарбузом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua