Вершковий крем-суп з шампіньйонів і картоплі - Image

Вершковий крем-суп з шампіньйонів і картоплі

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

У своїй більшості ми звикли, що перші страви зазвичай рідкі. Сьогодні ми приготуємо вершковий крем-суп із шампіньйонів і картоплі. Його особливість полягає саме в тому, що подають суп, як першу гарячу страву, але консистенція у нього густа. Суп відмінно вас зігріє у холодну погоду і стане вашою радістю після морозної прогулянки. Продукти супу дуже класичні, а їх поєднання використовують давно. Але навіть таке класичне поєднання продуктів в супі, як картопля, шампіньйони, цибуля, вершки не залишать байдужим нікого. Суп може скласти чудову альтернативу другій страві, оскільки насичення приходить дуже швидко. Ви можете також додати зелень або ж сметану за смаком.

Інгредієнти

Печериці

300 г.

Картопля

600 г.

Цибуля

200 г.

Вершки

500 мл.

Олія рослинна

10 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Залити водою картоплю, додати сіль, відварити до готовності.

02

Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Гриби помити і нарізати кубиками. На сковороді розігріти вершкове масло і обсмажити на ній цибулю. Додати гриби, воду і тушкувати ще кілька хвилин.

03

Картоплю додати в сковороду, а потім подрібнити блендером. Перелити суп в каструлю, додати вершки, сіль. Довести вміст до кипіння і вимкнути вогонь. Розкласти суп по порційних тарілках.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Вершковий крем-суп з шампіньйонів і картоплі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua