Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Полуничний мохіто

Полуничний мохіто

Давно відомий всім цей легкий алкогольний напій із приємним м'ятним смаком. Часто мохіто називають жіночим напоєм, оскільки він не настільки міцний, і жінки можуть ним поласувати. Рецепт класичного мохіто з'явився в столиці Куби в одному невеликому ресторанчику і швидко став популярним. Завдяки ніжному і навіть м'якому смаку цей напій не тільки поширився по всій земній кулі, але і також придбав нові різні варіанти. Один із таких - полуничний мохіто. Завдяки цим ягодам напій стає більш насиченим і навіть із солодкуватим смаком. Його можна подавати на будь-якій домашній вечірці у колі друзів та рідних.

Кількість порцій 6
Час приготування 6 хв

  1. 1. Колуниця — 180 г
  2. 2. М’ята — 60 г
  3. 3. Цукор коричневий — 60 г
  4. 4. Ром — 60 мл
  5. 5. Лимон — 2 шт
  6. 6. Sprite — 1 л
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Кладемо в склянку шматочки лайму, м'яту і цукор.

  2. Тиснемо, щоб з лайма і м'яти виділився сік.

  3. Додаємо полуницю і розминаємо ягоди

  4. Насипаємо подрібнений (або цілий) лід.

  5. Доливаємо ром, потім спрайт.

  6. Акуратно злегка перемішуємо високою ложечкою.

  7. Вставляємо трубочку, прикрашаємо м'ятою, лаймом, полуницею.