
Вермішелева запіканка
Запіканка - страва воістину дуже давня. Вперше її приготували ще в XIX столітті. Спочатку готували її ще в печі, в казаночках. Вона там добре набиралася тепла, хоча і часу це займало досить немало. Зараз, звичайно, в духовці все робиться набагато швидше і легше. Але смак запіканки гірше від цього не став. Тому й існує так багато різних видів цієї страви. Запіканки роблять чи не з усіх продуктів, які існують. От і з'явилася так вермішелева запіканка. Як і всі інші, така запіканка дуже швидко готується і за 40 хвилин у вас на столі смачна і тепла вечерю, який можна доповнити, наприклад, легким салатом чи просто овочами.
Інгредієнти
Вермішель
300 г.
Яйця
2 шт.
Молоко
75 мл.
Цукор
75-100 г.
Ваніль
1 г.
Вершкове масло
50 г.
Тертий твердий сир
50 г.
Етапи приготування
01
Вермішель відварити і остудити.
02
Яйця збити (не допускаючи виникнення повітряних бульбашок), додати молоко і цукор.
03
Залити яєчною сумішшю вермішель, перемішати.
04
Викласти у форму, змащену маслом і випікати 30 хвилин при температурі 180°С.
05
За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів