Свинина по-англійськи - Image

Свинина по-англійськи

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ще один цікавий варіант приготування свинини. Попередньо обсмажена на салі свинина з рум'яною цибулею гармонійно поєднується в цій страві з часточками яблук. Несподівано, чи не так? Оригінально і дуже смачно! Не пропустіть дуже важливий момент - попереднє пассерування борошна, яке додають у страву. У процесі пасерування в борошні руйнується крохмаль, а вміст розчинних речовин збільшується. При цьому, що теж дуже важливо, притаманні сирому борошну запах і смак зникають. Пасероване борошно не утворює клейкої маси. У запропонованому рецепті борошно пасерують без додавання жиру. Для цього його висипають на сковорідку рівним шаром і смажать, помішуючи, до зміни відтінку.

Інгредієнти

Свинина

450 г.

Сало свиняче

40 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Борошно пшеничне

20 г.

Бульйон м'ясний

400 мл.

Яблука

200 г.

Рис

200 г.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Нарізати свинину на середні шматочки, посолити і смажити на салі з додаванням крупно нарізаної цибулі, поки цибуля не стане рум'яною. Посипати м'ясо пассерованним на сухій сковороді борошном, перемішати.

02

Яблука очистити від насіння, нарізати часточками, додати в сковороду, залити бульйоном та прокип'ятити. Окремо відварити рис, який послужить гарніром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Свинина по-англійськи – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua