Сьомга в імбирному маринаді - Image

Сьомга в імбирному маринаді

Кількість порцій: 3Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Страва виходить дуже ароматною і смачною. До того ж усім відомо про корисні властивості сьомги. Вона містить незамінні мінеральні елементи, завдяки чому уповільнює процеси старіння шкіри. А в поєднанні з пряним імбирно-соєвим соусом і кунжутним маслом філе сьомги стає дуже ніжним і соковитим. Любителям гострих страв можна додати більше свіжого імбиру і соусу чилі і менше – солодкого червоного перцю. І наостанок порада: для того, щоб зберегти цілісність тушки сьомги, не видаляйте шкірочку повністю, інакше шматочки розваляться.

Інгредієнти

Сьомга

600 г.

Соус соєвий

100 мл.

Олія кунжутна

1 ст. л.

Часник

1 шт.

Соус чилі

за смаком

Сіль

за смаком

Імбир

20 г.

Сік лимонний

за смаком

Перець солодкий

2 шт.

Спаржа свіжа

6 шт.

Квасоля зелена стручкова

150 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Кунжутне насіння

за смаком

Етапи приготування

01

Рибу промити під холодною водою. Розділити на філе, нарізати порційними шматками.

02

Для приготування маринаду, збити кунжутну олію із соєвим соусом, додати чилі, подрібнений часник, імбир і сіль, ретельно перемішати. Залити рибу маринадом на 10-15 хвилин.

03

Після маринування, обсмажити рибу, далі випікати протягом 7-8 хвилин у духовці розігрітій до 180°C.

04

Спаржу, солодкий перець і квасолю нарізати соломкою, обсмажити в сковороді з розжареною кунжутною олією. Посолити і поперчити.

05

Викласти рибу та овочі на тарілку, скропити лимонним соком і посипати кунжутним насінням.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв