
Рисова локшина з овочами
Рисова локшина, яка є традиційним продуктом східної кухні, володіє слабо вираженим, нейтральним, ледь відчутним запахом і смаком. Проте при цьому вона запросто вбирає в себе смак, аромат і навіть колір своїх «сусідів» по тарілці. Ось чому до цієї нескладної, але дуже смачної, ситної та апетитної страви добре підійде соєвий соус, який і задасть характерний смаковий і колірний фон локшині, соковиті тушковані овочі, а також пряні спеції і запашні трави на Ваш розсуд. І наостанок невелика порада, яка зробить страву ще краще: дайте готовій вермішелі як слід настоятися в дружній компанії овочів і курячого м'яса – і Вам точно припаде до душі ця закуска зі справжнім східним колоритом.
Інгредієнти
Рисова локшина
100 г
Куряче філе
200 г
Морква
1 шт.
Болгарський перець (червоний)
1 шт.
Огірок
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Рослинна олія для підсмажування
7 ст.л.
Сіль
за смаком
Мелений гострий червоний перець
за смаком
Соєвий соус
за смаком
Мелений кориандр
1 ч.л.
Зелена цибуля
2-3 шт.
Етапи приготування
01
Солодкий перець, куряче філе і ріпчасту цибулю наріжте соломкою.
02
Моркву і огірки також нашаткуйте соломкою за допомогою спеціальної терки (якщо у вас немає такої терки, можна просто дрібно нарізати їх).
03
Зелену цибулю дуже дрібно посічіть.
04
У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до м'якості.
05
Туди додайте куряче філе і обсмажуйте його протягом 10 хвилин, зніміть з вогню.
06
На іншій сковороді в розігрітому рослинному маслі обсмажте моркву 3-4 хвилини і додайте в сковороду до цибулі і філе.
07
Таким же чином окремо обсмажте солодкий перець 3-4 хвилини і також з'єднайте його з іншими овочами і куркою.
08
Рисову локшину приготуйте, як зазначено на упаковці. За бажанням, локшину можна нарізати.
09
У глибокій посуді з'єднайте огірок, обсмажені овочі і рисову локшину. Посоліть, поперчіть і додайте приправи за смаком. Полийте соєвим соусом, посипте зеленою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів