
Картопля по-болгарськи
Якщо ви завжди в пошуку нових цікавих рецептів, якщо вам набридли звичайні страви, а ви любите дивувати всіх своїми кулінарними здібностями, тоді вам слід звернути увагу на цей рецепт картоплі по-болгарськи. Завдяки нашому рецепту, вам випаде можливість спробувати незвичайне поєднання картоплі з сиром. Здавалося б, що це трохи дивно, але насправді рецепт просто чудовий, і страва припаде до смаку вашим рідним. Вони будуть у захваті від м'якого смаку картоплі, адже завдяки сиру, вона буде саме такою. Запечена картопля із сиром - це прекрасний варіант сімейної вечері, яка дасть вам можливість приємно здивувати всіх, кого зібрали за столом. Ваші рідні будуть в захваті.
Інгредієнти
Картопля
6 шт.
Кисломолочний сир
500 г.
Масло вершкове
100 г.
Яйце куряче
2 шт.
Йогурт без добавок
250 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Кисломолочний сир протерти через сито. Масло розм'якшити (але не розтоплювати). Духовку розігріти до 180°C градусів.
02
Збити міксером кисломолочний сир, масло, сіль, перець. Повинна вийти однорідна суміш. Окремо збити яйця з сіллю і йогуртом в пухку масу. Форму змастити вершковим маслом.
03
Викласти у форму шар картоплі (1/3 від загальної маси), потім сирну суміш (теж 1/3). Так укласти шар за шаром і поставити в духовку на 70 хвилин. Потім дістати, полити йогуртовою сумішшю і знову поставити в духовку на 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів