Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви осінь › Пенне з овочами
Пенне з овочами

Пенне з овочами

Італія вважається загальновизнаною країною виникнення пасти. У самій Італії існує більше 600 видів пасти. І Пенне-рігате - це один з них. Пенне - це трубочки-пір'я діаметром до 10 мм довжиною до 40 мм з діагонально зрізаними краями. Назва цього виду пасти походить від італійського слова «penna» - «перо». Пенне-рігате - є одним з найулюбленіших форматів пасти всього італійського півострова, для якого майже в кожному регіоні є своя назва. До речі, пенне-рігате перекладається буквально з італійської, як ребристі трубочки-пір'я. Перевагами страви, яку ми сьогодні вам пропонуємо приготувати є: швидкість її приготування, неперевершений і шикарний смак ну і, звичайно, користь.

Кількість порцій 2
Час приготування 25 хв

  1. 1. Пенне-рігате — 150 г.
  2. 2. Цукіні — 2 шт.
  3. 3. Болгарський перець — 1 шт.
  4. 4. Часник — 1 зубчик
  5. 5. Морква варена — 50 г.
  6. 6. Помідори черрі — 15 шт.
  7. 7. Оливкова олія — 3 ст. л.
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Зварити пасту і в цей же час підготувати овочі.

  2. Цукіні і перець порізати смужками. Посолити. На сковороді з маслом спасерувати нарізаний дрібно зубчик часнику. Часник додати до цукіні і перцю.

  3. На сковороді обсмажити моркву, порізані на дві частини помідори. Додати цукіні і перець. Обсмажувати до готовності. Поперчити.

  4. Змішати соус з готовою пастою і подавати.