Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти другі страви осінь › Макарони по-флотськи
Макарони по-флотськи

Макарони по-флотськи

Здавалося б, звичайна страва, приготуванням якої можна зайнятися в будь-яку хвилину. Невибагливі компоненти, які сміливо можна споживати, як на обід, так і на ранню вечерю. Звичайно ж, головний секрет страви – це хороший фарш, крім того, що він повинен бути смачним, він ще й має бути свіжим. Ви тільки уявіть це дивовижне поєднання макаронних виробів та м'яса, приправлених різноманітними спеціями у вигляді духмяного перчику та колоритної цибулі - ви не зможете встояти від такої смакоти. Крім того, страва є достатньо ситною і ви запросто можете втамувати голод та отримати максимальну насолоду від її споживання.

Кількість порцій 3
Час приготування 15 хв

  1. 1. Макарони — 200 г.
  2. 2. Фарш — 400 г.
  3. 3. Цибуля — 2 шт.
  4. 4. Сіль — щіпка
  5. 5. Перець — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до готовності і відкинути на друшляк.

  2. М'ясо промолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити і обсмажити, помішуючи до готовності.

  3. Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.

  4. М'ясо змішати з цибулею і ще раз пропустити через м'ясорубку.

  5. Фарш змішати з макаронами і ще раз добре розігріти.