Макарони по-флотськи - Image

Макарони по-флотськи

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Здавалося б, звичайна страва, приготуванням якої можна зайнятися в будь-яку хвилину. Невибагливі компоненти, які сміливо можна споживати, як на обід, так і на ранню вечерю. Звичайно ж, головний секрет страви – це хороший фарш, крім того, що він повинен бути смачним, він ще й має бути свіжим. Ви тільки уявіть це дивовижне поєднання макаронних виробів та м'яса, приправлених різноманітними спеціями у вигляді духмяного перчику та колоритної цибулі - ви не зможете встояти від такої смакоти. Крім того, страва є достатньо ситною і ви запросто можете втамувати голод та отримати максимальну насолоду від її споживання.

Інгредієнти

Макарони

200 г.

Фарш

400 г.

Цибуля

2 шт.

Сіль

щіпка

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до готовності і відкинути на друшляк.

02

М'ясо промолоти на м'ясорубці, посолити, поперчити і обсмажити, помішуючи до готовності.

03

Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.

04

М'ясо змішати з цибулею і ще раз пропустити через м'ясорубку.

05

Фарш змішати з макаронами і ще раз добре розігріти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв