Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами - Image

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами - смачна і ситна друга страва, до того ж корисна і поживна. У списку овочевих інгредієнтів цієї страви поряд із часто використовуваними овочами: помідорами, ріпчастою цибулею, болгарським перцем і морквою особливе місце займає цікавий інгредієнт - капуста кольрабі. Багато хто байдужі до цього овочу, оскільки не знають про його корисні властивості і про способи приготування цього продукту. А між тим, цінність кольрабі, як дієтичного та лікувального продукту, не підлягає жодним сумнівам. Можливо, що перше Ваше "знайомство" з цим продуктом відбудеться під час приготування запропонованого блюда.

Інгредієнти

Кольрабі

500 г.

Куряче філе

500 г.

Помідори

300 г.

Болгарський перець

150 г.

Морква

150 г.

Цибуля ріпчаста

150 г.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Моркву промити й нарізати невеликими кубиками.

02

Куряче філе порізати невеликими кубиками.

03

Перець очистити від насіння і нарізати кубиками. Помідори також нарізати невеликими кубиками.

04

Кольрабі очистити і нарізати невеликими кубиками.

05

Обсмажити цибулю на олії, потім додати моркву. Слідом додати куряче філе і залишити тушкуватися 10 хвилин.

06

Далі додати перець і кольрабі і протушкувати ще 5 хвилин.

07

Потім додати помідори. Все перемішати, за смаком посолити і поперчити і залишити тушкуватися ще на хвилин 5-7.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua