Чушки бурек - Image

Чушки бурек

Кількість порцій: 2Час приготування: 35 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чи цікавилися ви колись стравами болгарської кухні? Не дивлячись на те, що за походженням слов'яни і болгари досить близькі, все ж у нас достатньо різна кухня. Підтвердженням того є рецепт чушки бурек. Цю страву під силу приготувати навіть молодим недосвідченим господиням, тому що її дійсно легко готувати. Та проте страва виходить дуже смачною, але крім того вона і виглядає дуже презентабельно. Її можна навіть подавати до святкового столу. А те, що в ній використовується болгарський солодкий перець, тільки надає страві особливу значимість. Адже перець дуже корисний, збагачений вітамінами, крім того він дуже соковитий на смак.

Продукти для рецепту

Перець зелений фасований
103.80 - 114.20

Перець зелений фасований

за 1 кг

Інгредієнти

Перець зелений фасований

2 шт.

Фарш свинячо-яловичий Український охолоджений

150 г.

Бринза Кілія Балканська 45%

150 г.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Борошно 7 1кг

50 г.

Петрушка 70г

1 пучек

Часник

1 шт.

Сухарі Київхліб Київські 260г

150 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Олія соняшникова салатна 500мл

20 мл.

Етапи приготування

01

Перець очистити, змастити соняшниковою олією, запікати в духовці 15 хвилин.

02

Обсмажити фарш, часник і петрушку дрібно нарізати. Натерти сир на крупній тертці, додати 1 яйце, часник, петрушку і змішати з готовим фаршем. Посолити.

03

Перець остудити, зняти шкірку. Заповнити чушки начинкою, обваляти в борошні, 1 яйці і панірувальних сухарях.

04

Обсмажити на середньому вогні по 5 хвилин з кожного боку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв