Індичка в тархуні, базиліці і петрушці - Image

Індичка в тархуні, базиліці і петрушці

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

М'ясо індички часто використовується в кулінарії. Його кулінарні переваги: воно ніжне і порівняно нежирне. Приготування індички не зажадає від Вас особливої кулінарної майстерності, але вимагає до себе уваги і точного дотримання рецепта, так як це м'ясо легко пересушити. Із м'яса індички готують велику кількість страв: його варять, запікають, смажать, тушкують, а також додають в різні салати. Індичка в тархуні, базиліці і петрушці - один із варіантів приготування індички. Особливість цієї страви в тому, що м'ясо попередньо маринується, а потім запікається, а маринад дуже цікавий, зелений. Його інгредієнти - петрушка, базилік, тархун, кумін, імбир, карі, чорний мелений перець, оливкова олія і лимонний сік.

Інгредієнти

Стегно індички

1 кг.

Петрушка

100 г.

Базилік зелений

100 г.

Тархун

100 г.

Олія оливкова

100 мл.

Кумін

1 ч. л.

Імбир

50 г.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Сік лимонний

100 мл.

Карі (порошок жовтий)

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

У чаші блендера змішати петрушку, базилік, тархун, кумин, імбир, карі, сіль і перець, влити оливкову олію і лимонний сік. Подрібнити до однорідної маси, консистенція повинна бути кашоподібною.

02

М'ясо просочити отриманим соусом із блендера, покласти м'ясо в пластикову ємність, поставити в холодильник на 8 годин.

03

Духовку розігріти до 180°C. Дістати м'ясо з холодильника, зв'язати його харчовою ниткою таким чином, щоб вийшов рулет. Запікати в духовці протягом 30 хвилин.

04

Маринад, який залишився, до нього можна додати бульйон, поставити на вогонь, трохи поварити, щоб вийшов соус. Подавати з салатом і/або картоплею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Індичка в тархуні, базиліці і петрушці – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua