
Єврейський салат
Єврейський салат - простий у приготуванні, дуже смачний і ніжний салат, який сміливо можна подати і на святковий стіл. Це дивно, що з недорогих, простих інгредієнтів виходить такий чудовий салатик, рецепт якого знала майже кожна господиня ще за часів Радянського Союзу. Зі способом подачі єврейського салату можна проявити свою фантазію. Наприклад, можна начинити ним помідори або великі варені італійські макарони підходящої форми, можна намазати його на хліб або на порізані кружальцями помідори, а можна скатати кульки з єврейського салату і обваляти їх в паніровці. Всі варіанти будуть хороші. Та й поданий традиційно в салатниці, єврейський салат зникне зі столу одним із перших.
Інгредієнти
Яйця
5 шт.
Часник
4 зуб.
Сир плавлений
3 шт.
Вершкове масло
75 г.
Майонез
100 г.
Етапи приготування
01
Яйця відварити. Вийняти з води. Дати остигнути. Плавлений сирок натерти на дрібній терці. Перекласти в миску.
02
Вершкове масло (тверде) натерти на дрібній терці. Тим часом, очистити від шкаралупи охололі яйця. Натерти слідом за маслом.
03
Часник очистити. Подрібнити пресом. Змішати усі інгредієнти між собою. Додати майонез. Перемішати все.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів