Курка запечена в хрусткій скоринці, з імбиром та апельсинами - Image

Курка запечена в хрусткій скоринці, з імбиром та апельсинами

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

"Курка, запечена в хрусткій скоринці, з імбиром та апельсинами" – вже сама назва мимоволі пробуджує апетит. А який сюрприз нас очікує, коли ми на власні очі побачимо цей кулінарний шедевр і відчуємо неперевершений аромат запеченого м’яса, приправленого соком апельсину, медом, імбиром та спеціями. Така страва перетворюється в один привід - зібрати близьких за одним великим столом і насолодитися душевною компанією, порадуватись неперевершеному смаку запеченої курки з імбиром і апельсинами. Також не варто забувати, що імбир – скарбниця корисних елементів, його вживання слугує надійною профілактикою від великої кількості захворювань і є незамінним для укріплення імунітету.

Інгредієнти

Перець червоний мелений

за смаком

Апельсини

2 шт.

Курка

1 шт.

Мед

4 ст. л.

Імбир тертий

40 г.

Масло рослинне

3 ст. л.

Спеції

за смаком

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Спочатку  розігріти духовку до 200°С. Очистити апельсини від шкірки нарізати кружечками.

02

Добре просушити курку і натерти маслом з сіллю і перцем. Викласти на деко, грудинкою вниз, навколо розкласти шматочки апельсина і готувати 40 хвилин.

03

Змішати сік апельсина, мед, спеції і імбир. Перевернути курку грудинкою вгору і густо змастити сумішшю.

04

Запікати в духовці близько години, поливати соком з деко, до появи золотистої скоринки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв