
Біфштекс з цибулею
Вже сама назва «біфштекс» (від англ. вeef - «яловичина»), говорить про те, що справжній біфштекс готується тільки з яловичини. Технологія правильного приготування починається з вибору якісного м'яса (у жодному разі не замороженого, тільки свіжого). Кращим вибором вважається те, що знаходиться з двох сторін від хребта філе, при цьому різати м'ясо треба не вздовж, а впоперек волокон. Виглядає і пахне страва приголомшливо. Готові біфштекси поливаються вершковим маслом і соком, в якому вони обсмажувалися. Подається дане блюдо на стіл підігріте. Чудовим доповненням до таких біфштексів стане смажена картопля, зелений салат або малосольні огірки.
Інгредієнти
Яловичина
500 г.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Олія рослинна
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яловичу вирізку розрізати вздовж волокон на 4 шматки, які необхідно відбити до товщини 1,5-2 см.
02
У невеликій каструлі розігріти олію, покласти м'ясо. Готувати 2-3 хвилини на максимальній температурі, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини до готовності.
03
У сковороді обсмажити нарізану кільцями цибулю протягом 2 хвилин.
04
При подачі викласти м'ясо на тарілку, зверху покласти обсмажені кільця цибулі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів